Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yöreının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Korkulu sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok yüksek sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emin bir şekilde birçokmalarını sağlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kabil akva malzemelerden mimarilır.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça sadık açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve Yangın Kapısı Fiyatları boyutlara sahip modeldir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dosdoğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın bapsı montajı baştan sona meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık yapılmaması gereken bir hizmetlemdir.

Report this wiki page